HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

3. Lecke – Az alapanyagok előkészítése

Az alapanyagok előkészítése mindig a legelhanyagoltabb szegmens a hegesztés történetében. Ez legtöbbször a tapasztalt rókáknak is bosszúságot okoz, de ahogy szokták mondani, a lustaság fél egészség. Bár meg lehet oldani így is a feladatok jelentős részét, de a minőség a végén nem biztos hogy kecsegtető lesz.

Megéri ráfordítani egy kis időt az előkészítésekre, hiszen ha egy gyakorlott szaki is megküzd ezekkel a hibákkal, akkor egy tanuló, kezdő nem sok eséllyel indulhat ilyen feltételekkel a siker élvezetei felé.

Éppen ezért állítottunk össze ebben a témában egy komplett, mindenre kiterjedő útmutatást, hogy Te ne ess bele abba a hibába, hogy a szenvedést válaszd az élmények helyett.

Ebben a leckében szó lesz többek között:

  • Az alapanyagok hibái elöregedési tényezőkből.
  • Már egyszer felhasznált alapanyagok előzetes tényezői.
  • Új alapanyagok gyártási kellemetlenségei.
  • Előmunkálati tanácsok illusztrációkkal.
  • Illesztési tanácsok a hatásnövelés érdekében.
  • Kezelhetőségi útmutató és hibák.
  • Káros mellékhatások esetenként és azok kiküszöbölése.

Amennyiben minden olyan tényező birtokában vagy, ami megkönnyíti a haladásod, csakis akkor tudod a megfelelő hegesztési paramétereket, tényezőket előállítani és betartani.

Éppen ezért állítottuk össze ezt a leckét különös gondosságú képekkel mellékelve, hogy a lehető legjobb képzettséggel indulhass neki a hegesztés örömteli alkotásainak.

A hegesztendő anyag, a fém, a vas előkészítése nagyon nem elhanyagolható a sikeres hegesztés szempontjából, például így:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb