HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

7. Lecke – Átmeneti állapot a sarokvarratokhoz

A hegesztés nem csak lemezen lefektetett pár sima varratból, hanem különféle anyagok, különféle pozíciókban valló összerögzítéséből áll. Ettől lesz olyan sokszínű, és ezért van lehetőség szinte mindenféle alkotás megvalósítására.

Ahhoz hogy ezeket a sokrétű varrat pozíciókat könnyebben el tudd sajátítani, ebben a leckében lépésenként vezetünk be a folyamatokba, és a pozíciókba. Ezeket átmeneti állapotnak, átmeneti pozícióknak neveztünk el, mert ezek vezetnek el a kívánt hegesztési helyzetekhez, pozíció varratokhoz.

Ez a lecke olyan lehetőségeket mutat be számodra, mint például:

  • Az alapanyagok illesztése.
  • Az alapanyagok beállításai.
  • Az alapanyagok beállításaihoz tartozó elektróda tartás.
  • Majd elvezet a vízszintes, belső sarokvarrat készítéséhez.

Természetesen itt is képekkel, videókkal mutatjuk be számodra, többféle szemszögből a tanulási fázisokat.

Az átmeneti pozíciók arra valóak, hogy rávezessük a kezedet azokra a hegesztési formációkra, amiket majd valós alkatrész illesztésekkel fogsz hegeszteni, miután már a lapos varratot magabiztosan megtanultad.

Ha valóban stabilan megy már a lapos varrat, akkor innen már szárnyalni fog a haladásod és a sikerélményed.

Készen állsz? Mutatjuk mit és hogyan csinálj:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb