Barion Pixel
HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

7. Lecke – Átmeneti állapot a sarokvarratokhoz

Az átmeneti pozíciók arra valóak, hogy rávezessük a kezedet azokra a hegesztési formációkra, amiket majd valós alkatrész illesztésekkel fogsz hegeszteni, miután már a lapos varratot magabiztosan megtanultad.

Ha valóban stabilan megy már a lapos varrat, akkor innen már szárnyalni fog a haladásod és a sikerélményed. Készen állsz? Mutatjuk mit és hogyan csinálj, hogy a következő leckében megtanulandó sarokvarratot könnyebben el tudd sajátítani:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb