Barion Pixel
HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

1. Lecke – A megfelelő hegesztőgép kiválasztása

...hogy megspórold a tanulópénzt és elkerüld a pénzkidobást

Lehet trafónk, vagy inverteres hegesztőnk. Egyenáramú, vagy váltóáramú.
De melyik is jó igazán a ház körül?

Az első lépés a gép kiválasztásánál kezdődik. Hogy mitől is jó egy adott helyen, adott időben egy hegesztőgép az vízválasztó lehet. Ha az érzéked és rátermettséged meg is van hozzá, mégis könnyen oda juthatsz, hogy ez neked nem megy, pedig csak helytelenül választottad meg a számodra optimálisnak tűnő hegesztőgépet. Sok múlik rajta, ezért nézzük meg részletesen, hogyan válassz számodra megfelelő hegesztőgépet, amivel nem szívni fogsz hegesztés közben, hanem örömöd leled benne és szép munkát fogsz végezni:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb