HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

8. Lecke – Sarokvarrat készítése

...amivel építeni is tudsz már

Amikor eljutsz egy bizonyos szintre a hegesztés terén, akkor látod csak igazán, hogy az alkotás sokszínű, sokrétű skálája terül eléd, amiket gond nélkül meg tudsz oldani. Ez az a szint, ahol kezdődik a hegesztés, az alkotás, a munkád és kitartásod gyümölcse: amikor sarokvarratot is tudsz már készíteni.

A sarokvarrat elnevezés adja a hegesztés folyamán a legszélesebb skálán mozgó lehetőségeket. Ezeknek nagyon sokféle kivitelezésük van, és ezek a legtöbbet előforduló varrat típusok a munkálatok során. Ezért kell ezeket a legjobban megtanulni, hiszen a hegesztés alapköveinek is nevezhetnénk ezeket.

Ebből a leckéből a legoptimálisabb, 90 fokos szögben illesztett sarokvarrat vízszintes típusát tanulhatod meg, hiszen ezzel fogsz találkozni a legtöbbet.

A leckében szó lesz többek között:

  • Az alapanyagok előkészítése.
  • Az alapanyagok illesztése.
  • Az alapanyagok szögbeállításai.
  • A sarokvarrathoz tartozó optimális elektróda tartás.
  • A profil anyagok lehetőségei.

Ennél a fázisnál már valószínűleg jól fog menni az alap sarokvarrat hegesztése, ezért mutatunk számodra egy új alapanyagot is, és kilépünk a sima lemezek világából. Valamint találkozni fogsz egy újabb változattal, mert bízunk benned, hogy ezt a feladatot itt már könnyedén meg fogod tudni oldani.

A feladatod egyszerű, mutatjuk:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb