Barion Pixel
HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

4. Lecke – Mi alapján válassz hegesztő pajzsot?

Szemed és Egészséged védelme

Az egészséged és a szemeid védelme nagyon fontos dolog a hegesztés folyamán. Hiába tanulsz meg hegeszteni, ezzel spórolva sok pénzt, melyet kifizetnél másnak, hogy megcsinálja neked, amire szükséged van, ha a mérleg másik oldalán nem foglalkozol a védelemmel és az egészségeddel.

A hegesztő pajzs fogalma biztosan számodra is ismerős, de mi alapján válassz pajzsot? Drágát vagy olcsóbbat? Automatát vagy állandót? Kézit vagy fejpajzsot? Nézzük sorba ezeket, hogy melyik mire jó és Te melyiket válaszd:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb