HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

4. Lecke – Mi alapján válassz hegesztő pajzsot?

Szemed és Egészséged védelme

A hegesztő pajzs fogalma biztosan számodra is ismerős, de mi alapján válassz pajzsot? Drágát vagy olcsóbbat? Automatát vagy állandót? Kézit vagy fejpajzsot? És még számos kérdés merülhet fel egy kezdő gondolataiban, melyeket csakis kellő szaktudással lehet mélyrehatóan megválaszolni.

A szemünk legfontosabb védelmét a hegesztőpajzs biztosítja. Ezért nagyon fontos, hogy olyan pajzsunk legyen, ami maximális védelmet nyújt, és mellette mindenféle kényelmi, illetve praktikákat betölt.

A hegesztőpajzsok között is vannak olyan különbségek, mint egy Trabant, és egy Mercedes között, és nem feltétlenül kell ezért mélyen a pénztárcába nyúlnunk.

Elegendő tüzetesebben végig nézni a kínálatot, és a kereskedések árfekvéseit. De vajon honnan tudja egy laikus ember, hogy milyen lehetőségek közül lehet válogatni?

Ebből a leckéből megtanulhatod, továbbá még ezeket is:

  • A szem ívfény elleni védelmének a legjobb beállítási lehetőségei.
  • Az ívfény elleni védelem sebesség beállítási lehetőségei.
  • Az ívfény elleni védelemhez kiegészítő tartozékok.
  • Külső fények reakció tényezői.
  • Mi határozza meg, hogy bal, vagy jobb kezes, esetleg mindkettő.
  • Fejfájás elleni kényelmi funkciók, kiegészítők.
  • Szükséges beállítási lehetőségek.
  • Lehetséges beállítási lehetőségek a kényelemért.
  • Praktikus tapasztalati tanácsok, hogy élmény legyen a hegesztő pajzs használata.

A hegesztőpajzs legalapvetőbb funkciói közül jobb, ha semmi sem hiányzik, hiszen azok nem a kényelmünket, hanem a védelmet nyújtják számunkra.

Ha rendelkezik ezekkel a funkciókkal a pajzsunk, kell egy pontos iránymutatás, hogy melyiket mi alapján kell jól beállítani. Ezeket az útmutatásokat találod meg ebben a leckében részletesen, hogy a szemed védelme a legnagyobb biztonságban legyen, és hogy valóban láss, ne csak tapogatózz hegesztés közben:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb