Barion Pixel
HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

6. Lecke – A hegesztés gyakorlása, első lépések

...mert gyakorlat teszi a mestert!

Mostanra az elméleti részéből felkészültél, ezért lépjünk máris a tettek mezejére. Gondold át részletesen, eddig mit is tanultál? Mik azok, amiket ellenőrizned kell? Minden úgy van, ahogy annak lennie kell? A kezed ügyében van minden és úgy állsz neki, hogy Te mindent megtettél a sikerélményedért? Ha mindenre IGEN a válaszod, akkor fogjunk neki!  Videóinkat megpróbáljuk úgy készíteni számotokra, hogy azt lássátok rajta, amit a pajzsotokban is fogtok látni.  Íme, az első gyakorlati hegesztő feladatod:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb