HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

6. Lecke – A hegesztés gyakorlása, első lépések

...mert gyakorlat teszi a mestert!

Mostanra a hegesztés elméleti részéből felkészültél, ezért lépjünk máris a tettek mezejére. Gondold át részletesen, eddig mit is tanultál?

 • Mik azok, amiket ellenőrizned kell?
 • Minden úgy van, ahogy annak lennie kell?
 • A kezed ügyében van minden és úgy állsz neki, hogy Te mindent megtettél a sikerélményedért?

Ha mindenre IGEN a válaszod, akkor fogjunk neki!

A gyakorlásnak mindig van egy meghatározott folyamata, ami a fejlődésed leghatékonyabb módját szolgálja. Ezeket a lépéseket, sorrendeket nagyon érdemes betartani, és lépésről lépésre kigyakorolni minden egyes szegmensét, mert a hegesztés így fog a legjobban fejlődni a fejedben, és a kezedben is.

Több évtizedes hegesztési, és hegesztés tanítási tapasztalat áll mögöttünk, ezért állítottunk össze egy olyan sorrendet a leckékben, ami a legjobban cél orientált. Nem érdemes elkapkodni ezeket a fázisokat, nem érdemes átugrani hamar egy-egy lépést, mert nem fogsz megfelelően haladni a kitűzött célod felé.

A hatékonyság elvesztése kedveszegett embert eredményez. Ugye nem ezt akarod?!

Tehát haladj sorról sorra, és teljes magabiztosságig gyakorolj ki mindent, amit ezen leckénk útmutatása biztosít számodra

Szó lesz benne többek között:

 • A hegesztés első lépéseiről.
 • Mi az az ív húzás, hogyan csináld, videóval bemutatva.
 • Az alapvető gyakorlatok megismerése.
 • Az elektróda tartás helyes pozíciói.
 • Az alapanyagok illesztése hegesztéshez.
 • Az ív-tartás megfelelő magassága, érzékelése.
 • Az elektróda, és varrat vezetése.
 • Alapvető varratok lehetőségei, fajtái.

Ebben a leckében sok képpel és videókkal illusztrálunk neked mindent, amire szükséged van. Hogy a legjobb tanulási élményt nyújtsuk számodra, a videókat a hegesztő szakember pajzsából készítettük el, hogy mindig azt láthasd a tanulás során, amit majd a saját pajzsodon keresztül kell látnod.

Azt modellezzük számodra ezekkel a videókkal, mintha máris Te hegesztenél, csak most még nem Te fogod az elektródát.

Első feladatod:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb