HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

2. Lecke – elektróda választás

...mert nem mindegy mit használsz

Az elektródák rengetegében egy kezdő honnan is tudná, vajon melyikkel kellene próbálkoznia?

A nem megfelelő elektróda a szorgalmad és a tanulásod útjába állhat! De semmi gond, van megoldás. Ebben a leckében megmutatjuk hogyan válassz elektródát és mikre ügyelj.

Az optimális minőségnek mindig jó munka az eredménye. Persze lehet kísérletezgetni, de az mindig a tanulás rovására mehet. Amíg nem tapasztalt az ember, nincsenek referencia tapasztalatai, addig mindig szükség van egy megbízható támpontra, amivel biztos lehet a megfelelő haladásában.

Ezért ebben a témában iránymutatást adunk annak érdekében, hogy ne csalódásokkal hadakozz, hanem inkább büszkélkedhess majd az érdemeiddel. Az iránymutatás mellett megmutatunk számodra olyan lényeges információkat is, amikkel nagyon javasolt foglalkoznod a sikereidehez vezető utadon, ilyen például :

  • Az elektróda jellegzetes gyártás hibái.
  • A szezonális hatások káros tényezői.
  • A szállítási tényezők káros, jellegzetes ismérvei.
  • A nem megfelelő kezelés jellemző problémái.
  • Jelölések, és azok jelentései szükség szerint.
  • Hosszabb távú, otthoni kezelés, tárolás szabályai.

Mivel az elektróda bizonyos értelemben egy nagyon érzékeny alkotója a hegesztésnek, tisztában kell lennünk annak minden tényezőjével annak érdekében, hogy mindig kifogástalan állapotában álljunk neki a használatának.

Csakis a kifogástalan elektróda lehet úttörője az élvezetekkel teli haladásodnak, fejlődésednek.

Rengeteg elektróda van forgalomban. Ha szénacélt kell hegeszteni, (kapu, kerítés, lapát, talicska, stb…) csakis egyetlen elektródát javasolnánk:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb