Barion Pixel
HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

5. Lecke – Hogyan kezdj neki a hegesztés gyakorlásának

...hogy sikerélményed legyen és megfelelően alapozd meg a tudásod

A hegesztésnek is neki lehet ugrani, mint „tót az anyjának”, de nem érdemes! Kezdőként mindig jó, ha van egy életszerű forgatókönyv, amiből elindulhatsz. Nem szakmai fitogtatásra van szükséged, hanem érthető, értelmezhető, hétköznapi nyelven megfogalmazott segítségre!

Ebben a leckében megtanítjuk Neked, hogyan kezdj neki a hegesztésnek, hogy sikeresen meg tudd oldani az előtted álló feladatokat. Szó esik még a balesetvédelemről, a ruházatról, a szükséges szerszámokról és egy ellenőrzőlistáról, ami segítségével ellenőrizheted magad a hegesztés megkezdése előtt, hogy biztosan minden rendben menjen.

Továbbá adunk néhány tippet, hogy honnan tudsz nagyon olcsón, vagy akár ingyen szerezni a hegesztés tanuláshoz szükséges vasanyagot, íme:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb