HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

5. Lecke – Hogyan kezdj neki a hegesztés gyakorlásának

...hogy sikerélményed legyen és megfelelően alapozd meg a tudásod

Kezdőként mindig jó, ha van egy életszerű forgatókönyv, amiből elindulhatsz. Nem szakmai fitogtatásra van szükséged, hanem érthető, értelmezhető, hétköznapi nyelven megfogalmazott segítségre.

Ebből a leckéből megtanulhatod, hogyan kezdj neki a hegesztésnek, hogy sikeresen meg tudd oldani az előtted álló feladatokat.

Szó esik még a

  • Balesetvédelemről
  • A ruházatról
  • A szükséges szerszámokról

és egy ellenőrzőlistáról, ami segítségével ellenőrizheted magad a hegesztés megkezdése előtt, hogy biztosan minden rendben menjen.

Mint mindennek, ennek is neki lehet ugrani, mint Tót az Anyjának! De nem érdemes. Csak úgy lehet nekifogni a hegesztés tanulásának, gyakorlásának, ha minden lépést már megtanultunk elméletben, és nem azzal telik közben az időnk, hogy kapkodunk minden után közben, mert menet közben derül ki, hogy nincsenek meg a gyakorláshoz a szükséges feltételek.

Nem kell túl sok dolgot megtanulni, de a gyakorlásod akkor lesz eredményes, ha minden úgy van előkészítve, hogy már csakis az alkotásra kell koncentrálnod.

Eleinte készíthetsz magadnak egy listát ezekről, hogy miket ne felejts el, de pár alkalom után már rutin szerűen fogsz emlékezni a dolgok sokaságára.

De, hogy a segítségedre legyünk a kezdetek izgalmaiban, ebben a leckében összefoglaltunk számodra olyan dolgokat, mint például:

  • Milyen anyagok a legalkalmasabbak a kezdéshez. (mert nagyon nem mindegy)
  • Hogyan tudod beszerezni a gyakorló anyagokat praktikusan.
  • Milyen előkészítéseket kell megtenned a gyakorló anyagokon.
  • Milyen hibákat ne kövess el, hogy jól érezd magad a hegesztés közben.
  • Milyen kellékek legyenek mindig kéznél.
  • Betekintést nyerhetsz a hegesztésbe a Mi pajzsunkon keresztül.

Tehát összeállítottunk neked mindent ahhoz, hogy a gyakorlás tényleg gyakorlás legyen, és ne szaladgálás, meg az elfelejtett feltételek, dolgok többszöri begyűjtése.

Ebben a leckében betekinthetsz videón keresztül hegesztés közben a Mi pajzsunkba, hogy pontosan azt láthasd, amit majd hegesztéskor a Te pajzsodban is látnod kell. Nem oldalról, a pálya széléről kell nézned, mint az iskolákban, ahogy a mester hegeszt, hanem élesben, a szakember szemszögéből láthatod a hegesztést, folyamatában.

Ez lesz a tanulásod legnagyobb segítsége. Valamint szó esik egy kis balesetvédelemről is, hogy minél biztonságosabban élvezhesd a gyakorlásod.

ELSŐ LÉPÉSEK

Keress (vagy vegyél) jópár darab…

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb