HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

12. Lecke – Mit-mivel lehet hegeszteni?

Eljutottunk addig a pontig, amikor már csak gyakorolsz, és élvezed a megszerzett tudás nyújtotta örömöket, és talán kísérletezgetsz is saját ötletekkel, és feszegeted határaidat. Ezen a ponton már érdemes szót ejteni arról is, hogy a hegesztés más anyagokon, és fémeken is működik, és talán szükséged is lesz rá az évek során.

Ebből a leckéből megtanulhatod, hogy mit, mivel lehet, vagy szabad hegeszteni. Eddig csak vasat, (szénacélt) hegesztettünk, hiszen legnagyobb részt csak ezzel találkozunk, ezekből készülnek a környezetünk használati dolgai, tárgyai. De egy kicsit lássunk a vason túl…

Ebben a leckében az alábbi témákról lesz szó:

  • Anyagismeret, hogy milyen fémeket hegeszthetünk.
  • Elektródák, hogy milyen anyagokhoz, fémekhez valók.
  • Egy kis trükkös anyagismeret, fortélyok.
  • Szabályok, amiket áthághatunk, ha szükségeltetik.
  • És amiket egyáltalán nem javaslunk.

De ha már áthágunk szabályokat, adunk hozzájuk megfelelő útmutatót is, hogy mit, miért tehetünk meg, és miért éri, vagy nem éri meg. Ez mindenkinek a saját egyéni döntésein alapul majd.

Viszont amiket nem javaslunk, azokat érdemes megfogadni, betartani, mert hosszabb távon valahol ütközni fognak az elvek. Ha kellő odafigyeléssel sajátítod el a tanításunkat, akkor emlékezni fogsz majd olyanokra is, hogy például…

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb