HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

9. Lecke – Függőleges sarokvarrat készítése

Azért, hogy szerkezeti megoldásokat is el tudj készíteni, tudnod kell függőleges sarokvarratot készíteni. Ebből a leckéből ezt tanulhatod meg. A lecke végén pedig találsz tanácsokat is, hogy mire ügyelj, ha valamiért nem sikerülne.

Az alap sarok varratokat már többféle anyagon, profilon is meg tudod biztonságosan csinálni, ezért nehezítünk kicsit a tanuláson. A függőleges sarokvarratra azért van szükséged, hogy időt spórolj meg azzal, hogy nem kell mindent leszerelni, vagy szétszedni ahhoz, hogy vízszintes állásba forgasd a munkadarabodat. És lássuk be, nagyon sok dolognál a mérete, és a súlya miatt ez nem is lenne lehetséges.

Ezért inkább alkalmazkodunk a feladathoz, hiszen a hegesztési technológia lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak vízszintesen dolgozhassunk.

Ebben a leckében látni fogod, hogy függőleges helyzetben is lehet sarokvarratot készíteni. Ez már egy nehezebb fokozat lesz, de ha idáig eljutottál, és a figyelmed, és érdeklődésed még mindig perzsel a vágytól, akkor a videóink segítségével ezt is meg fogod tanulni.

Most a függőleges sarokvarrat egy könnyebb módját fogod ebből a leckéből elsajátítani, hiszen nem az iparban, több tonnás gépeket akarsz hegeszteni. Az otthoni, hobbi célú hegesztés folyamán ez a mód sokkal könnyebben elsajátítható, és tartós, megbízható kötést biztosít a munkadarabodnak.

Mutatjuk mit kell tenned:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb