HEGESZTŐ LECKÉK
Kiemelt

10. Lecke – Fej fölötti sarokvarrat készítése

Ebben a leckében megmutatjuk neked a hegesztések királyát, a fej fölötti sarokvarratot.

Talán itt lesz a legtöbb dolgod figyelem, és gyakorlás terén, de hidd el, megéri időt fordítani rá. Úgy állítottuk össze a videó, és kép anyagokat, hogy a lehető legjobb képet kapd arról, hogyan is működik ez a valóságban.

Itt már látni fogod a munkadarabokon azt is – igaz kicsi változatban – hogy bizonyos dolgok hegesztésénél miért is jó, ha ezt a hegesztési pozíciót is megtanulod.

Gyártás, illetve javítási munkáknál is nagyon sok időt spórolhatsz meg azzal, ha mindent az adott helyén tudsz meghegeszteni. Rengeteg helyen lesz szükséged a fej fölötti sarokvarratra, úgyhogy ne habozz, gyakorlásra fel!

Ez a tudás életed végéig fog elkísérni, tehát megéri belefektetni az energiát minden tekintetben. Ha az eddigi leckéket elolvastad, megcsináltad, szorgalmasan gyakoroltad és már stabilan tudsz készíteni varratokat, akkor ezzel a leckével nem lesz gondod. Tehát úgy fog kinézni a következő lépés, hogy…

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával a HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyamra és tanulj meg a saját tempódban, kényelmesen otthonról hegeszteni.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes HEGESZTŐ SULI Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz. Például ezt is! Sőt, most bónuszként minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Ezzel a tanfolyammal megtanulhatsz olyannyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül szinte bármit meg fogsz tudni csinálni, amire szükséged van! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

Neked ajánljuk még

'Fel a tetejéhez' gomb