Gyakori Kérdések - Itt lehet megtalálod, amit keresel:

Egy online tanfolyam, amiből megtanulhatsz annyira hegeszteni, hogy otthon a ház körül a legtöbb dolgot meg tudd csinálni magadnak.

A tanfolyamot bármikor elkezdheted. Online, a saját tempódban haladhatsz és sajátíthatod el a leckék tartalmát.

A komplett hegesztő tanfolyam összes leckéje, korlátozások nélkül elérhető az akciós tanfolyammal is.

A hobbi hegesztő leckék a legnépszerűbb és legelterjedtebb klasszikus trafós vagy inverteres hegesztőgépekhez és hagyományos (bevont) elektródás bevont hegesztéshez készültek. 

A leckék gyakorlásához ennek megfelelő géppel kell rendelkezned.

Ha kaptál (vagy tudsz vásárolni) hozzá hagyományos (bevont) elektródát kezelő csipeszt (elektródafogót) – azaz a géped tudja kezelni a hagyományos bevont elektródát is és legalább 80A áramerősséget tud stabilan, akkor igen.

Gyakorolni a leckéket a hagyományos elektródával tudod majd. Azt javasoljuk, hogy amíg a hagyományos elektródával nem megy magabiztosan a hegesztés, addig a porbeles megoldást ne használd (még, ha egyszerűbbnek tűnik is), mert más (sokkal bonyolultabb) gépbeállítást kíván – mindenfajta varrathoz és munkához más és más beállítás szükséges (pl.: huzalelőtolás) – ami nem része ennek a tanfolyamnak, mert online nem lehet megtanulni. 

Miért nem?

Porbeles esetén majd a hegesztés hangján fogod hallani, mikor jó a gép beállításod (pl.: huzalelőtolás, áramerősség), de ahhoz először magabiztosan kell tudnod bevont elektródával hegeszteni.

Ne ugorj át létrafokokat, haladj sorban, hogy sikerélményed legyen és megtanulhass szépen hegeszteni.

Igen, az alapoktól megtanítunk mindent számodra, amire szükséged lehet az otthoni hegesztés során.

Nem. Törekszünk rá, hogy legjobb ár/érték arányú eszközöket ajánljuk számodra.

Törekedtünk az egyszerűségre és az érthetőségre, hogy bárki számára egyértelműek és könnyen elvégezhetőek legyenek a leckék, ezáltal hamar elsajátíthatóak a legfontosabb készségek, melyekkel magabiztosan tudsz majd hegeszteni. 

Nem. A tanfolyamot kényelmesen otthonról a saját tempódban el tudod végezni. Akár a telefonodról is láthatod és két hegesztés között is bele tudsz nézni.

Nem. A tudásodról magad előtt kell számot tenned.

Gyakorolnod kell, SOKAT! De ne aggódj, minden leckéhez adunk részletes feladatlistát és útmutatót, ami alapján könnyedén el tudod sajátítani a hegesztés lépéseit.

A tanfolyam online, de a leckékben található gyakorló feladatlista alapján otthon is tudsz gyakorolni, ezáltal nem kell eljárnod sehová gyakorlatra. Azt az időt gyakorlásra tudod fordítani. A megtakarított utazási és gyakorlati költséget pedig még jobb felszerelésre tudod költeni.

Igen, tanfolyam után is korlátlanul hozzáférsz a leckékhez, hogyha valamit elfelejtenél, akkor itt megtaláld.

Korlátlan hozzáférést kapsz, hogy ne kelljen kapkodnod vele és mindig kéznél legyen, ha később is szükséged lenne rá.

Minden lecke más, az adott témának megfelelő típusú, de vegyesen lehet akár egyszerre szöveges, képes és videós is annak érdekében, hogy a leghatékonyabb lehessen számodra.

Nem, semmit nem szükséges letöltened a tanfolyam anyagaiból. A leckéket könnyedén, akár telefonról is eléred, amikor belépsz a tanulói fiókodba. A tanfolyamot úgy készítettük el számodra, hogy minél egyszerűbben, egy helyről tudd használni az egészet.

Nem. A Hegesztő Suli nem OKJ-s tanfolyam, hanem profi gyakorlati tudást ad hobbi célú, otthoni hegesztési ismeretekből, mellyel magabiztosan tudsz majd Te is hegeszteni és megcsinálni magadnak otthon, amit szeretnél. Ezzel rengeteg időt, pénzt és bosszúságot megspórolva.

Nem, ilyet nem tervezünk jelenleg. Ez a tanfolyam arról szól, hogy megtanulj otthon hegeszteni elektródával. 

Szerintünk tetszeni fog és sok hasznos információt tudhatsz meg belőle. Ha ezen a tanfolyamon nem tanulsz meg hegeszteni, hogy az otthoni dolgokat meg tudd csinálni magadnak, akkor jó esetben semelyiken.

Ha mégis úgy érzed, hogy nem erre számítottál, akkor igen, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ezáltal semmit sem kockáztatsz.

Ha már megvásároltad a tanfolyamot és nem vagy elégedett, akkor a pénzvisszafizetés igénylését ide kattintva tudod elindítani.

Biztonságosan és egyszerűen, Bankkártyával vagy átutalással a jelentkezéstől számított 2 napon belül.

Vásárold meg a tanfolyamot az ajándékozott nevére, de a saját email címeddel, így az ajándékozott nem kap értesítést a vásárlásról.

Vásárlás után a megadott adatokkal be tudsz lépni a tanulói fiókba és meg tudod változtatni az email címet az ajándékozott email címére.

TIPP: az email címet csak az ajándék odaadása után változtasd meg, így biztosan semmilyen értesítő nem megy ki az ajándékozott email címére és semmi nem rontja el a meglepetést.

Sajnos nem. Az ajándékba való vásárláshoz az előző pontban leírtakat javasoljuk.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal. Átutalás esetén pedig néhány óra múlva aktiválódik a tanulói fiókod.

Semmi gond, kattints ide és kérj új jelszót hozzá. Amennyiben a rendszer azt írja ki, hogy az email címmel nem létezik tanulói fiók, akkor próbáld meg a másik email címeddel, mert lehetséges, hogy másikat használtál a jelentkezéskor. Ha nem, és korábban visszaigazoló emailt sem kaptál a jelentkezésről, akkor valószínűleg félreütötted az email címed. Írj nekünk üzenetet és küldd el benne a helyes email címed, hogy javítani tudjuk.

Bejelentkezés után az online tanulói fiókodban éred el a leckéket. A tanulói fiókodba bejelentkezni itt tudsz: www.hegesztosuli.hu/belepes

A böngésződ és/vagy az eszközöd okozza a hibát, amin a leckéket nézed. A legfrissebb Chrome böngészővel probléma nélkül működnek a videók számítógépen és mobileszközön is.

Nem találod, amit keresel?

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Írj nekünk:

    'Fel a tetejéhez' gomb